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北アメリカの東部に自生しています。肥沃な森や樹木の多い斜面などに生え、高さは20〜40センチになります。スプリングエフェメラルのひとつです。葉は、深く掌状に5裂し、大きな鋸歯縁と長い葉柄があります。3月から5月ごろ、白い四弁花が先端の花序に咲きます。果実は細長い袋果(長角果)で、長さ4センチまでに達します。根茎のスパイシーでラディッシュのような風味にちなんで、「ペッパールート」と呼ばれることもあります。これは切り取ってサラダに加えることができます。
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アブラナ科タネツケバナ属の多年草で、学名は Cardamine concatenata。英名は Cutleaf toothwort、Crow's toes。
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The Cutleaf toothwort (Cardamine concatenata) belongs to Brassicaceae (the Mustard family). It is a perennial herb that is native to eastern North America. This herb grows in rich woods and wooded slopes, and up to a height of 20-40 cm. It is considered a spring ephemeral. The leaves are deeply and palmately dissected into five segments with large toothed margins and long petioles. The four-petaled, white flowers blooms in the terminal cluster from April to May. The fruit is an elongated pod which can be up to 4 cm long. This herbs are sometimes called pepperroots in reference to the spicy, radish-like flavor of the rhizomes which can be cut up and added to salads.
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[上・中1] アメリカ・ケンタッキー州「マンモスケーブ国立公園」にて、2014年03月31日撮影。(photo by Jon Suehiro) [中2] 同上にて、2014年04月01日撮影。(photo by Jon Suehiro) [下] 同上にて、2014年04月02日撮影。(photo by Jon Suehiro)
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