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南アメリカのペルーやブラジルに分布しています。成長が早く、高さは15〜20メートルほどになります。アメリカの西海岸では、街路樹として広く植栽されています。葉は暗緑色で、裏面は銀色を帯び、やなぎのように枝垂れます。果実は赤く熟し、乾燥させて塩漬けしたものは「ピンクペッパー」と呼ばれる香辛料になります。
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ウルシ科サンショウモドキ属の常緑高木で、学名は Schinus molle。英名は Peruvian peppertree、California peppertree。
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The Peruvian peppertree (Schinus molle) belongs to Anacardiaceae (the Sumac family). It is a tall evergreen tree that is native to Peru and Brazil in South America. This tree grows fast and it can reach 15-20 m in height. It is also planting widely as a roadside tree at the West Coast. The leaves are dark green with silvery abaxial sides, and weeping like a willow. The fruits ripen red, and the dried and salt pickled ones are used as a spice which called the Pink pepper.
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[上・中1] アメリカ・カリフォルニア州フレモント市にて、2004年04月11日撮影。(photo by Jon Suehiro) [中2〜中4] オーストラリア・シドニー市チェリーブルックにて、2005年12月20日撮影。(photo by Yumi Gunji) [中5・下] スペイン・バレンシア県プソルにて、2014年07月29日撮影。(photo by Yumi Gunji)
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